Kaarsen zijn een van de meest populaire geschenken die mensen elkaar geven. Een mooie kaars heeft iets speciaals, en Woodwick-kaarsen zijn daarop geen uitzondering. De natuurlijke ingrediënten in Woodwick-kaarsen maken ze luxueus en geparfumeerd met een heerlijk aroma dat lang blijft hangen nadat de kaars is aangestoken. Bovendien gebruiken veel mensen graag houten lonten omdat ze denken dat het de integriteit van de was helpt behouden; dit geldt met name voor kaarsen van bijenwas. Omdat dit soort kaarsen zo populair zijn geworden, zijn er nu verschillende stijlen om uit te kiezen – van traditionele soja- of bijenwas-taps tot felgekleurde zuilvormige votieven die in elke kamer van uw huis kunnen worden gebruikt. Kijk eens bij de Tuinwinkel Online voor een groot assortiment Woodwick kaarsen.

Het maken van kaarsen bestaat al eeuwen. In feite is 99% van de kaarsen die vandaag beschikbaar zijn jaren geleden gemaakt. Een product dat echter nog steeds populair is, zijn Woodwick kaarsen. Woodwick kaarsen zijn gemaakt met een speciaal soort was, dat wordt gemaakt door paraffinewas te verhitten totdat het verdampt en een wasachtige vloeistof vormt. Deze vloeibare was wordt vervolgens gemengd met een triëthanolamine- en ethanolcomplex, ook wel een ‘terpeen’ genoemd. Terpenen zijn geurige verbindingen die Woodwick-kaarsen hun unieke geur geven.

Het maken van Woodwick-kaarsen begint met kwaliteitswas. De wax moet vrij zijn van ongewenste onzuiverheden en moet de juiste kleur hebben. Vervolgens wordt de was gesmolten en in mallen gegoten. De mallen zijn speciaal ontworpen voor woodwick-kaarsen en zijn gemaakt van een aantal verschillende materialen, waaronder koper, messing en tin. De mallen helpen om de unieke vormen en maten van de kaarsen te creëren.

Nadat de was in de mallen is gegoten, worden de kaarsen verwarmd tot de juiste temperatuur. De warmte helpt om het water uit de was te verwijderen. Nadat het water is geëvacueerd, wordt de was in de mal gegoten. De was laat men vervolgens afkoelen en stollen. Zodra de was is gestold, wordt deze uit de mal gehaald en is klaar om te worden gedecoreerd.

Woodwick-kaarsen zijn om verschillende redenen populair. Ten eerste zijn ze gemaakt met hoogwaardige was, wat resulteert in een kaars die ruikt en er geweldig uitziet. Ten tweede zijn de mallen die worden gebruikt om de kaarsen te maken speciaal ontworpen voor woodwick-kaarsen, wat resulteert in een kaars die uniek is en een speciale vorm heeft.

You might also enjoy: