Barbecue is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar verschillende kookmethoden waarbij een levend vuur en rook worden gebruikt om voedsel te koken. Er zijn veel verschillende soorten barbecues. Sommige worden gebruikt voor het grillen van hamburgers, kip, vis en rundvlees, terwijl andere worden gebruikt om borst en pastrami te roken en te koken. Welke stijl je ook gebruikt, er zijn veel manieren om te genieten van de beste BBQ ooit. Hier zijn enkele tips om van uw volgende barbecue de beste ooit te maken!
Pastrami

Pastrami maken is niet moeilijk, maar het duurt wel even. Je hebt borst, Zwitserse kaas en kraut nodig, evenals een pittige bruine mosterd. Je kunt de pastrami op verschillende temperaturen koken, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Eenmaal gekookt, kun je het in plakjes snijden en aan je vrienden serveren. De smaak en textuur van pastrami barbecue zijn gewoonweg fantastisch! Dus waarom wachten om het te proberen? Lees verder voor enkele tips!
Borst

Om Barbecue Brisket te maken, moet je hem goed kunnen snijden. Dit taaie stuk vlees moet goed worden voorbereid om het rokerig te maken. Het moet aan beide kanten marmer hebben en een dikke, platte laag waardoor het magere uiteinde van het vlees in dezelfde snelheid kan garen als het grotere punt. Voor het snijden van borst wordt een breed gekarteld mes aanbevolen. Het moet minstens een centimeter dik zijn om door het vet te snijden.
Borststuk met zout

Voordat u borst grilt, is het belangrijk om te weten welke delen moeten worden bijgesneden. Brisket heeft twee verschillende soorten vlees; de vettere platte en de slankere punt. Snijd de magere delen van het vlees tegen de draad in en het vettere midden moet in dunne plakjes worden gesneden. Borst kan worden gesneden tot ongeveer een kwart inch dik. Dikkere plakken hebben een hoger vetgehalte, dus houd hier rekening mee bij het snijden van je borst.
Borststuk met een groot koor

De hartige Texas-barbecuestijl loeit bastonen, terwijl de zoete Kansas City-barbecue sopraan harmoniseert. Deze authentieke Amerikaanse keuken is geliefd van zee tot stralende zee. Het wordt zelfs vaak omschreven als een “koor van de barbecue” op zich. Hier leest u hoe u borstkas kookt voor perfectie van de barbecue. Ooit beschouwd als een laagwaardig stuk rundvlees, is borst een van de meest populaire en veelzijdige stukken rundvlees geworden.
Borst gerookt boven een kampvuur

Als u op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, probeer dan eens brisket gerookt boven een kampvuur. Het is een authentieke, heerlijke manier om rundvlees te koken. Het kan tot een uur per pond duren om te koken, dus zorg ervoor dat je vroeg begint. Wikkel de borst voor het koken in een dikke, oude handdoek en plaats deze in een koeler. De koelte van de koeler houdt de borst twee tot zes uur warm.
Borst gerookt in een rokerij

Een brisket is een groot, taai stuk rundvlees. Het bestaat uit twee spiergroepen in de borst of borst, een deel van de os. Afhankelijk van de snede kunnen borststukken tussen de acht en twintig pond wegen. Briskets worden meestal in hun geheel verkocht, hoewel sommige in twee stukken worden gesneden, packer’s cuts genoemd. De vetkap moet een enkele, gelijkmatige laag zijn, geen dikke strook.
Ribben gerookt boven een kampvuur

Als je een kampeertrip plant en je favoriete barbecuegerecht wilt bereiden, probeer dan ribbetjes boven een kampvuur te roken. Deze methode vereist een kampvuur en een kookrooster. Je kunt een kant-en-klare vuurkorf kopen of je eigen vuurkorf maken van bakstenen en houtsnippers. Ribben moeten worden gekookt tot een interne temperatuur van 180 graden. Een paar simpele tips kunnen je helpen om de beste spareribs te maken.
Ribben gerookt in een rokerij

Als het gaat om het koken van ribben in een rokerij, moet u proberen het ribrek zo gelijkmatig mogelijk te houden. Anders worden ze niet gelijkmatig gaar en hebben ze ongelijke diktes. Ribben hebben vlezige kanten en een niet zo vlezige kant. Daarom moet je proberen ze tijdens het kookproces op dezelfde dikte te houden. Hier zijn enkele tips om te volgen.
Pitten gerookt boven een vuur

Een pit die boven een vuur wordt gerookt is een geweldige manier om je vlees te roken. Afhankelijk van de gewenste smaak kan deze methode variëren van mild tot zeer heet. Als het klaar is met roken, moet het van het bot vallen. Als je geen pit hebt of je ongemakkelijk voelt in de hitte, gebruik dan een rokersthermometer. Voor grotere feesten kunnen meerdere kuilen nodig zijn. Onthoud tijdens het roken dat langzaam en gestaag de sleutel is.

You might also enjoy: