Laten we, voordat je begint met koken op de grill, eens kijken wat barbecue is. We bespreken de oorsprong van het genre, ingrediënten en stijlen, en de beste manier om het te bereiden. Hier zijn enkele van de meest populaire barbecuegerechten. De eerste is natuurlijk hamburgers. De tweede en derde plaats gaan naar hotdogs, borst en pulled pork. Maar wat eet je eigenlijk? We zullen deze vraag zo beantwoorden.
Oorsprong

Het woord ‘barbecue’ is afkomstig van de Caribische eilanden, waar kolonisten inboorlingen vlees zagen roken boven een open vuur. Spaanse ontdekkingsreizigers hebben het woord aan deze mensen toegeschreven. Barbacoa, wat ‘frame met stokken’ betekent, zou door de Taino-bevolking zijn gebruikt om te verwijzen naar de kooktechniek. Toen Europese ontdekkingsreizigers naar de oostkust van Noord-Amerika kwamen, brachten ze deze kooktechniek met zich mee en begonnen het woord in hun eigen keuken te gebruiken. Pas in 1661 werd het woord voor het eerst als werkwoord gebruikt.
stijlen

De Carolina’s zijn de thuisbasis van enkele van de beroemdste Amerikaanse barbecuestijlen, met de barbecue in oosterse stijl en westerse stijl die ze geografisch van elkaar scheiden. Beide stijlen delen veel eigenschappen, zoals rokerige, zoete en rokerig-zoete sauzen. Beide worden vaak geserveerd met klassieke bijgerechten zoals koolsalade. Ondanks hun gelijkenis hebben de twee regio’s duidelijk verschillende kooktechnieken en -stijlen.
ingrediënten

Een barbecuesaus is een van de meest gebruikte specerijen in het zuiden van de Verenigde Staten. De zuurgraad maakt het een populair ingrediënt. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen om de smaak van de saus te versterken, zoals citroen- of limoensap. Het kan ook andere ingrediënten bevatten, zoals suiker of honing. Sommige van deze ingrediënten zijn ook pittig. Andere populaire specerijen die vaak worden gevonden bij barbecuesaus zijn mosterd en augurkensap.
Kook methode

Als het gaat om het koken van voedsel voor de barbecue, is de eerste stap het bepalen van het soort vlees. Sommige voedingsmiddelen zoals steaks en kipfilets kunnen op de barbecuegrill worden gegrild. Grotere stukken vlees kunnen het beste worden gekookt op een slowcooking-grill. Deze stukken vlees hebben taaie eiwitten en grote bindweefsels, die ideaal zijn voor indirect koken met hitte. Deze vleessoorten kunnen ook gegrild worden zonder ze halverwege om te draaien.
Recepten

Als je van barbecueën houdt, heb je vast wel eens spareribs geprobeerd. Hoewel ribben veel planning kunnen vergen, wordt u beloond met tonnen smaak. Als je de ribben eenmaal onder de knie hebt, wil je ze waarschijnlijk nog een keer maken. Recepten voor barbecuevoedsel vind je in bijna elk type grill. Hier zijn een paar tips om u op weg te helpen. Zorg ervoor dat u vooruit plant en controleer uw ingrediënten zorgvuldig voordat u gaat koken.

You might also enjoy: