Het team van Garden Life beschikt over een breed scala aan ervaring en vaardigheden die u zullen helpen uw landschapsdromen te realiseren. Van ontwerp tot verbetering, van het verzorgen van uw planten tot het beheren van uw eigendom, wij hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen de perfecte ruimte te creëren. Lees verder om enkele van onze favoriete tuintips voor beginners te ontdekken. We hebben tips voor planten toegevoegd, evenals een gids voor hun levenscycli en habitats. We behandelen ook de voordelen van het gebruik van planten in uw landschap.
Planten

Tijd buiten in de natuur doorbrengen komt zowel je fysieke als mentale gezondheid ten goede. Onderzoek suggereert dat tijd doorbrengen in de tuin stress kan verminderen en de slaap kan verbeteren. Meer mensen merken dat tijd buitenshuis doorbrengen hen helpt om zich gelukkiger te voelen. Tuinbouwtherapie is een oude praktijk die kan helpen bij het behandelen van aandoeningen, zoals ‘natuurtekortstoornis’. De ervaring van het verzorgen van planten is ook een therapeutische manier voor kinderen om creativiteit te uiten en hun zelfrespect te ontwikkelen. Kinderen voelen trots en voldoening wanneer hun creaties gedijen.
Levende constructies

De levende constructies van een tuin kunnen gevlochten wilgenhagen zijn, appelbomen die als priëlen zijn omgevormd, of een geheim hol. Deze creaties kunnen gebieden scheiden en je naar een andere leiden. Ze kunnen ook praktisch zijn door u te beschermen tegen de zonnestralen en uw kinderen in de tuin te laten spelen zonder gevaar voor brandwonden. Levende constructies zijn niet alleen voor bloemen; ze kunnen van elke plant worden gemaakt, inclusief planten met een winterhard wortelstelsel.
Levenscycli van planten

Alle planten hebben twee basisfasen van groei: de haploïde sporofyt en de diploïde gametofyt. Planten vertonen een afwisseling van generaties tijdens elk van deze fasen. Het haploïde stadium bevat meercellige gametofyten, die de nakomelingen zijn van vrouwelijke gametofyten en de haploïde sporofyt. Beide soorten cellen delen door mitotische middelen om gameten te produceren.
Habitats van planten

Bomen zijn een uitstekende keuze voor een tuin omdat ze weinig onderhoud vergen en zichzelf kunnen onderhouden als ze eenmaal zijn geplant. Gevallen bladeren vormen een geweldige habitat voor kleine wezens zoals eekhoorns, termieten en pissebedden. Ze zijn ook de thuisbasis van vogels en andere dieren. Hieronder vindt u enkele tips voor het onderhouden van een boomtuin. Hieronder vindt u enkele manieren om uw tuin gezond en uitnodigend te houden. We hopen dat je geniet van je nieuwe aanwinsten.
Plantenverzorgingsproducten

Er is een grote verscheidenheid aan Garden Life plantverzorgingsproducten om uit te kiezen. Je kunt deze producten op veel locaties kopen, waaronder The Vitamin Shoppe, en ze bieden gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 25. Sommige producten zijn zelfs online verkrijgbaar. U kunt zelfs kortingsbonnen krijgen en besparen op verzendkosten bij het afrekenen! Lees het volgende voor meer informatie over Garden Life-producten voor plantenverzorging. We hopen dat dit artikel u zal helpen de juiste producten voor uw tuin te vinden. U zult net zoveel van uw nieuwe planten houden als wij!
Atrium’s relatie met Garden of Life

Atrium Innovations Inc., een in Quebec gevestigde fabrikant van voedingsproducten, heeft ingestemd met de overname van het in Florida gevestigde Garden of Life Inc., dat zijn producten verkoopt in meer dan 12.000 winkels in de VS. De deal heeft een waarde van ongeveer US $ 35 miljoen, en Atrium zal Garden of Life $2,5 miljoen aan nieuwe gewone aandelen uitgeven en het saldo van de bankschuld van het in Florida gevestigde bedrijf overnemen. Het management behoudt hun posities, maar is niet verplicht hun aandelen te verkopen.

You might also enjoy: