Compostthee en natuurlijke vloeibare mest zijn twee van Garden Life’s meest populaire producten. Maar wist u dat deze producten niet zomaar een meststof zijn? Ze zijn ook traceerbaar en biologisch, waardoor het mogelijk is om te weten waar en hoe ze vandaan komen. En wat meer is, u kunt erop vertrouwen dat Garden of Life hun huiswerk op deze punten heeft gedaan. Lees verder voor meer informatie. Hier zijn vier dingen waar u op moet letten bij organische vloeibare meststoffen:
Tuin van het leven

Als je op zoek bent naar een supplement, heb je waarschijnlijk veel beweringen over Garden of Life voorbij zien komen. Maar is het echt de beste keuze voor jou? Dit merk staat bekend om zijn traceerbaarheid en elk ingrediënt wordt in de VS ingekocht volgens strenge normen. Het bedrijf weet zelfs waar de ingrediënten vandaan komen, inclusief de manier waarop ze door boeren worden behandeld. De mykind Organics-lijn van Garden of Life is gemaakt van biologisch fruit en kruiden, die zowel niet-GMO-geverifieerd zijn als biologisch gecertificeerd door de USDA.
Compost thee

Maak een partij compostthee in uw garage of schuur. Deze mix van compost, melasse en water is een geweldige manier om de gezondheid van uw planten en gazon te verbeteren. Het is niet giftig, maar het kan ervoor zorgen dat jonge kinderen en huisdieren een beetje vies worden. De voordelen van compostthee zijn talrijk, maar enkele van de belangrijkste zijn de voedingsstoffen en sporenelementen die het bevat. Ze helpen ook om het immuunsysteem van planten te versterken.
Natuurlijke vloeibare meststof

Als u op zoek bent naar een natuurlijke vloeibare meststof voor uw tuin, heeft u een aantal opties. Je kunt het zelf maken door kruiden te gebruiken. Een 2-ounce fles SEA-90 maakt 28 gallons kunstmest, en er zijn grotere flessen beschikbaar voor intensiever gebruik. Deze meststof is afkomstig van minerale afzettingen in de oceaan en is volledig geurloos. Deze meststof kan ook in hydrocultuur worden gebruikt en werkt goed voor hydrocultuurtuinen.
Traceerbaarheid van producten

Garden of Life is trots op zijn traceerbaarheid. Van landbouwpraktijken tot de behandeling van landarbeiders, het weet waar zijn producten vandaan komen. De mykind Organics-lijn wordt geproduceerd met biologisch fruit en kruiden en is als zodanig USDA-gecertificeerd. Bovendien is het niet-GMO-geverifieerd. Garden of Life investeert ook in het ontwikkelen van relaties met telers en zorgt ervoor dat deze bedrijven hun werknemers goed behandelen. De toewijding van het bedrijf aan transparantie gaat verder dan hun producten.
Atrium’s overname van Garden of Life

De in Quebec gevestigde fabrikant van voedingsproducten Atrium Innovations Inc. heeft de overname aangekondigd van Garden of Life Inc., een in Florida gevestigd bedrijf met een sterk merk en verkoop in bijna 12.000 winkels. De overname heeft een waarde van 35 miljoen dollar en omvat de uitgifte van 2,5 miljoen dollar aan nieuwe gewone aandelen, de overname van 2,5 miljoen dollar aan bankschulden en het behoud van managementposities. Garden of Life is een snelgroeiend bedrijf met een divers productaanbod en heeft een grote aanwezigheid weten op te bouwen in verschillende categorieën, waaronder voedingssupplementen.

You might also enjoy: