Bent u klaar om uw buitenruimte te vernieuwen? Er is geen betere tijd dan nu. Met de lente voor de deur is het tijd om uw buitenruimte klaar te maken voor het warmere weer. U weet wat dat betekent: nieuwe terrasmeubelen! Of u nu een klein balkon of een grote achtertuin heeft, er zijn genoeg stijlvolle en betaalbare opties verkrijgbaar voor elke ruimte. Voordat u begint met winkelen, is het echter belangrijk om uw onderzoek te doen en uw behoeften en budget te bepalen. Hier zijn enkele tips van de Tuinmeubelwinkel over waar u op moet letten bij het kopen van buitenmeubilair, zodat u zich vanaf het begin zeker kunt voelen over de aankoop.

Bepaal uw budget

Voordat u gaat winkelen, is het belangrijk dat u uw budget bepaalt. Deze beslissing kan overweldigend zijn, vooral als u niet zeker bent van de kosten voor buitenmeubilair. Begin met het krijgen van een algemeen idee van hoeveel u wilt uitgeven, doe dan wat onderzoek naar welke stukken beschikbaar zijn op verschillende prijspunten. U zult merken dat de meeste tuinmeubelen in een van de drie categorieën vallen: Betaalbaar: Stukken die minder dan $ 200 kosten Mid-range: Stukken geprijsd tussen $ 200 en $ 300 High-end: Stukken die meer dan $300 kosten Dit zal helpen uw opties te beperken en het gemakkelijker maken om iets in uw prijsklasse te vinden. Als u hulp nodig hebt bij het bepalen van uw budget, kunt u deze calculator gebruiken om erachter te komen hoe groot uw ruimte is, hoe vaak deze wordt gebruikt en voorbeelden te bekijken van stukken binnen uw budget.

Verken de verschillende soorten materialen

Als u op zoek bent naar nieuw meubilair, moet u zich vertrouwd maken met de verschillende materiaalsoorten van buitenmeubilair. Het materiaal zal duurzaamheid en kosten dicteren, dus het is belangrijk om elk type te bekijken voordat u een aankoop doet. Als het gaat om terrasmeubilair, sommige materialen zijn meer gebruikelijk dan anderen. Hout is een populaire keuze omdat het stevig is en kan worden geschilderd in elke kleur aan de buitenkant van uw huis passen. Als je kinderen of huisdieren die kunnen ruw zijn op uw meubels, plastic is een goede optie, want het is duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Rieten vlechtwerk is een andere goede keuze als u winkelen op een begroting – het is goedkoop, maar ziet er chique!

Houd rekening met de grootte van uw buitenruimte

Voordat u gaat winkelen, is het belangrijk om te beslissen wat voor soort meubilair u nodig hebt voor uw ruimte. Als u een klein balkon hebt, zijn eetsets een goede optie. U kunt ook een tafel en stoelen kopen als uw balkon groot genoeg is. Als je een achtertuin hebt, is de hemel de limiet! U kunt elk type meubilair kiezen dat past bij uw behoeften en budget. Als de ruimte groot genoeg is, zijn er talloze mogelijkheden voor een complete set: eettafel, stoelen met kussens, bank of ligstoel met bijzettafeltjes, chaise lounge stoel en voetenbank. Er zijn zelfs buitenbanken die in een bed kunnen worden veranderd als u van plan bent om gasten te ontvangen tijdens de warmere maanden!

Denk na over waar je de meubelen voor gaat gebruiken

Voordat u naar de winkel gaat, moet u zich afvragen waar u de meubels voor gaat gebruiken. Ben je op zoek naar een eetset? Of misschien een comfortabele zithoek? Als u weet wat u nodig hebt, kunt u uw zoekopdracht verfijnen en dit proces op de lange termijn veel gemakkelijker maken.

Kleed uw buitenruimte aan met kleurrijke potten

Als u de ruimte hebt, is het een goed idee om enkele kleurrijke potten in uw buitenruimte te plaatsen. Dit zal uw huis levendiger maken, en u kunt ze veranderen op basis van het seizoen. In de zomer kunt u bijvoorbeeld diep rood of oranje gebruiken en in de winter blauw of paars. Denk ook eens aan gouden bloempotten. Ze geven uw ruimte een luxe uitstraling. Ook als uw budget in het geding is, kunt u met potten van één kleur uw huis toch een mooi accent geven.

You might also enjoy: